Πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Fylatos Publishing το πρώτο βιβλίο του νεαρού συμπολίτη μας κ. Σταύρου Κώστα Τζαμτζή, με τίτλο «ο ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Κατακτήστε την απόλυτη ευτυχία)». Ο κ. Τζαμτζής είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του Α.Π.Θ. και μέλος του Πανελληνίου Ψυχολογικού Συλλόγου.

Στην έρευνά του, για αρκετά χρόνια, ασχολήθηκε με τη μελέτη κάθε πτυχής της προσωπικότητας του ανθρώπου. Στο βιβλίο του, 119 σελίδες, αναπτύσσει με μεθοδικότητα και εμπεριστατωμένα, σε γλαφυρή γλώσσα, το σημαντικό θέμα των τεράστιων δυνατοτήτων του ανθρώπου. Κάθε άνθρωπος έχει τέτοιες ικανότητες, που ούτε καν ο ίδιος μπορούσε να τις φανταστεί! Για να τις ενεργοποιήσει όμως πρέπει να κατορθώσει να νικήσει τον «κρυμμένο εχθρό» που κρύβεται μέσα του. Μόνο όταν μπορέσει να απαλλαγεί απ’ αυτόν τον ύπουλο και καταστρεπτικό εχθρό, τότε απελευθερωμένος απολαμβάνει μια νέα ποιοτική ζωή, μια ανέκφραστη ευτυχία.

Το βιβλίο αυτό μ’ ένα εκλαϊκευμένο τρόπο, εύκολο σε κατανόηση, θα βοηθήσει τον αναγνώστη να ανακαλύψει και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του στο μέγιστο βαθμό και να αυτοβελτιωθεί! Το βιβλίο είναι πολύ χρήσιμο για ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Συγχαίρουμε τον συμπολίτη συγγραφέα και εκλεκτό επιστήμονα και ευχόμαστε να μας χαρίζει κι άλλα τέτοια βοηθητικά συγγράμματα στο μέλλον.

Το βιβλίο διατίθεται στο βιβλιοπωλείο ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ (πρώην Παπουτσιδάκη), έναντι ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον συγγραφέα. Το ιατρείο του βρίσκεται στην οδό Αριστείδου 2, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη. ΤΗΛ 6986610110. Ο κ. Τζαμτζής επισκέπτεται και την πόλη της Κατερίνης κάθε εβδομάδα.

Αναρτήθηκε από την Χριστίνα Σιδηροπούλου στις 02 Νοεμβρίου 2015.